Velkommen til Christinas køreskole

007.JPG for web xlarge 300x300 Velkommen til Christinas køreskole

        Køreskole i Gistrup.   På køreskolen kan du tage kørekort og teori til personbil og forberede dig til køreprøven. Du kan lære teorien til kørekort og køreprøve i Gistrup.

Da jeg er alene i køreskolen, er det altid den samme kørelærer du møder til teori og køretimer.

Klarup er min barndomsby, men i dag bor jeg i Gistrup sammen med min mand og 2 børn. Jeg blev uddannet kørelærer i 2006, og blev ansat på en køreskole i Aalborg, indtil jeg fik min egen køreskole. Christinas køreskole åbnede i 2010.

Min intention er at satse på små hold, så eleverne får mest ud af teorien og hurtigt kan erhverve eller generhverve kørekort. Der er holdstart hver måned i Gistrup.

Det skulle gerne være en god oplevelse at tage kørekort, derfor prøver jeg at gøre det både sjovt og hyggeligt, bla. bruger jeg humor i min undervisning og serverer kaffe, the, kakao og lidt bolcher i pausen af undervisningen.

Det stiller store krav at erhverve kørekort, og vejen til køreprøven skal vælges med omhu. Det kan jeg hjælpe med.

Når jeg underviser i teori til kørekort og giver køretimer planlægger jeg min teori og køretimer omhyggeligt, så der bliver så lidt fravær som muligt fra skole/arbejde til køretimerne og teorien.

Der er ubegrænset teori for alle elever på køreskolen. Gratis transport til og fra manøvre/glatbane. Der er ingen administrations gebyrer i forbindelse med bookning af teori/ køreprøve.

Glæder mig til at se dig på Gistrup køreskole.

Venlig hilsen

Christina

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error
Dette indlæg blev udgivet i Køreskolen. Bogmærk permalinket.